O Nama

O Nama

Mi smo luksuzni lifestyle Concierge, potpuna concierge usluga, vjenčanja, eventi i turistička agencija sa sjedištem u Dubaiju – Ujedinjeni Arapski Emirati i s uredom u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku – Hrvatskoj, New Delhiju – Indiji i pružamo naše usluge u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji, Italiji, Austriji, Turskoj, Grčkoj, Indiji, Maldivima, Dubaiju i širom svijeta.
Obožavamo vjenčanja, evente, putovanja i rado ćemo vam pomoći pri organizaciji vašeg posebnog dana i putovanja. Organiziramo vjenčanja, evente i putovanja prilagođena prema svakom klijentu jer vjerujemo da je svaki par različit i da ima različite želje, očekivanja i vizije vjenčanja – to znači da smo postavili pakete, ali radimo individualno s parovima željama i proračunima.
Specijalizirani za najvišu razinu personaliziranih destinacijskih vjenčanja i događanja, putovanja za sve vrste turizma (MICE, PCO, AMC, DMC & EMC), vjenčanja i eventi, prijevoz, VIP sigurnost, poslovne usluge, zabavne usluge, ugostiteljstvo, obrazovanje, moda i ljepota industrija, upravljanje kućama i nekretninama u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji, Europi, Indiji, Turskoj, Maldivima i UAE s bogatim iskustvom u turizmu i upravljanju eventima.
Razmišljajući o idealnom mjestu za dan vjenčanja, zaruke, obljetnice, bračno putovanje  i druge proslave, pomoći ćemo vam da pronađete najljepše i najromantičnije destinacije u Hrvatskoj i svijetu.
S Antropoti timom imat ćete beskrajnu podršku i savjete stručnjaka iz različitih područja, koji će vam biti na raspolaganju tijekom cijelog vremena, omogućujući vam da osigurate i iskusite najbolje trenutke svog vjenčanja i drugih ceremonija.
Ponosni smo što smo prva i najinovativnija i najuspješnija tvrtka za Privatne Concierge Usluge, Luksuzni Prijevoz, Vjenčani Turizam i Vjenčanog Planera & Evente Akademiju u Hrvatskoj od 2012. godine.
Zadovoljstvo svakog našeg klijenta od najveće je važnosti za nas, naša misija i cilj.
Sve što vam je potrebno za dolazak ili tijekom vašeg boravka u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Europi, Dubaiju i Bliskom istoku, Indiji, Americi i bilo gdje u svijetu udaljeno je samo jednim pozivom – za svaki zahtjev, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu…za vaš savršeni boravak u svakom detalju.
Privatna Concierge Usluga nije samo usluga koju pružamo, već je način života koji promoviramo.
VIP pristup je naša specijalnost.

NUDIMO ISKUSNU I SVEOBUHVATNU POMOĆ ZA ŠIROK RASPON PRIVATNIH I POSLOVNIH POTREBA

All-inclusive ‪‎usluge u Hrvatskoj i u Inozemstvu

Naše usluge uključuju, ali nisu ograničene na:

CONCIERGE USLUGA
Planiranje vjenčanja, evenata i putovanja
Planiranje konzultacija
Pakete za savjetovanje o planiranju
Analizu proračuna
Poklone za goste i Poklone za putovanja
Hranu i Catering
Zabavu i Rekreaciju
Obilazak lokacije i Rezervaciju
Preporuke pouzdanih dobavljača
Osoblje za evente
Rezervacije putovanja i koordinacija
Hotelski smještaj
Izleti i Večere za grupe
Party i Piknik
Photo & Video
Glazba za sve dijelove događaja
Ceremonija, najam jahti / brod za krstarenje /
Ambijentalna rasvijeta
Tema, Dizajniranje vjenčanja, dekoracija i postavka
Kartice sjedenja + popis gostiju
Ljepota
Prijevoz / Zračni – Privatni avioni i helikopteri/ Kopneni – Limuzine, Stretch limuzine, Oldtimer automobili, kombi, minibus, bus / Morski – Motorne jahte, Jedrilice, Katamarani, Jedrenjaci, Guleti
Privatni vozači i Prijevoz limuzinom
Smještaj /Apartmani / Vile / Hosteli / Hoteli
Izleti / DAN PRIJE / DAN POSLIJE / Razgledavanje znamenitosti / VIP Ture / Krstarenje
Wedding website
Djevojača večer / Momačka večer
VIP pristup
i više
Dodatne usluge:
VIP transferi iz zračne luke, lokalni prijevoz i čekanje
Čuvanje djece
Privatno osoblje (kuhar, batler, osobni vozač)
Turistički vodič
Shows (iz zraka, kokteli, vatra, vatromet, plesači…)
i više

ISKUSITE LUKSUZ