Zagreb Vjenčanja | Disney Dvorac – Vjenčanja u Dvorcu

Disney Dvorac – Vjenčanja u Dvorcu

Na zelenom brežuljku Hrvatskog Zagorja, okružen stoljetnom šumom, nalazi se dvorac Disney.

Ako ste u potrazi za romantičnim prostorom za vjenčanje koji zrači mistikom i omogućava bijeg od očiju javnosti, a ponekad i stvarnosti, kontaktirajte nas i dogovorite neobvezujući obilazak, te uz cvrkut ptica, a možda i druženjem sa srnama, postanite na trenutak dijelom te priče. Pripremili smo za Vas vrhunski doživljaj  da Vam taj dan ostane u najljepšem sjećanju, a Vaše uzvanike ostavi bez daha.

Dvorac Disney nije klasična sala za svadbene svečanosti već prostor koji mladencima daje puno više od samih zidova i krova. Vođeni time i bogatstvom sadržaja koje on pruža, naš pristup mladencima je u potpunosti individualiziran, te u cijelosti prilagođen ostvarivanju njihove vizije i želja.

Pažljivo biran inventar i bogatstvo detalja dodatno oplemenjuju interijer te se on na dan vašeg vjenčanja pretvara u jedinstvenu plesnu dvoranu koja će vaše uzvanike ostaviti bez daha.

Za savršen završetak dana iz bajke, svojim mladencima poklanjamo brvu bračnu noć u raskošnom Kraljevskom apartmanu. Kad vas u nedjeljno jutro nakon vjenčanja svlada umor, ispratite svoje goste i povucite se na počinak. Opustite se u toploj kupki, sredite dojmove i nazdravite novom životu čašom pjenušca ispratite svoje goste prema obližnjem hotelu i povucite se na počinak.

Idealan prostor za vjenčanja i evente do 200 uzvanika, proslave i kongrese, samo 30km od Zagreba.

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Disney Dvorac – Vjenčanja u Dvorcu | Vjenčani paketi