Dubrovnik Vjenčanja | Špilja Dubrovnik – Vjenčanje u Špilji

Špilja Dubrovnik – Vjenčanje u Špilji

Poseban i jedinstveni ambijent dubrovačke špilje, zajedno sa plažom, idealno je mjesto u Dubrovniku za savršeno vjenčanje u Dubrovniku, Hrvatska. Vaša ceremonija vjenčanja održat će se duboko u srcu prirodne špilje, savršena je postavka za vas i vašeg partnera za razmjenu vaših zavjeta. Dubrovačka spilja savršen je izbor za parove koji traže jedinstvenu ljepotu za svoj posebni dan vjenčanja u Dubrovniku. Do špilje se može doći dizalom kroz hotel ili stepenicama kroz tunel.
U jedinstvenom ambijentu dubrovačke špilje koja se prostire na tri razine, vi i vaši gosti možete uživati ​​u ljepoti prirodne špilje, ​​u širokom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, čajeva, kave i laganih obroka. Dubrovačka špilja proteže se na tri razine i može primiti 60 osoba, kako u sjedećim tako i u stojećim prostorima.
Poseban ambijent prirodne špilje i zajedno s plažom pruža idealno mjesto za ceremoniju vjenčanja i svadbenu svečanost.
Njezin posebni šarm nudi savršeno mjesto za druženje u bilo kojem trenutku dana za vaše vjenčanje iz snova u Dubrovniku, Hrvatska.
Ostale usluge kao što su posvećeni concierge, mogućnost rezerviranja izleta i izleta na otoke, iznajmljivanje vozila, privatnog broda ili privatnog helikoptera i privatnog aviona možemo vam pružiti u skladu s vašim željama i potrebama.
Ako vam je potreban prijevoz iz / do zračne luke, na raspolaganju vam je i luksuzna limuzina.
Contact us about this venue

Wedding overview

-

Špilja Dubrovnik – Vjenčanje u Špilji | Vjenčani paketi