Dubrovnik Vjenčanja | Dubrovnik Hotel 5* – Lapad Zaljev – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu

Dubrovnik Hotel 5* – Lapad Zaljev – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu

Ovo hotelsko mjesto za vjenčanje u Dubrovniku s pogledom na more u prekrasnom zaljevu Lapad udaljeno je 2 minute hoda od plaže za vaše vjenčanje u Dubrovniku. Hotel je u potpunosti obnovljen 2015. godine, a nalazi se u blizini šljunčane plaže i popularnog šetališta, samo 15 minuta vožnje od dubrovačkog Starog grada.
Ako želite odabrati smještaj u hotelu, uživat ćete u uređenom modernom stilu, prostranim sobama koje imaju balkone, a dodatne sadržaje uključuju flat screen-TV sa satelitskim programima, besplatne toaletne potrepštine, mini bar i sef. Privatne kupaonice opremljene su kadom ili tušem. Besplatni WiFi pristup je dostupan u svim područjima.
Hotel ima restoran i dva bara, večera je ili a la carte, ili u slučaju kod polupansiona, poslužuje se jelovnik na izbor.
Osvježite sebe i svoje goste prije ili poslije vjenčanja s pićem u baru, koji se nalazi pored prekrasnog vanjskog bazena. Hotel također ima spa centar s potpunom uslugom s unutarnjim bazenom, opremom za fitness i raznim tretmanima za tijelo i lice, te dućan za suvenire. Parkiranje je dostupno uz nadoplatu. Zračna luka Dubrovnik nalazi se na udaljenosti od 23 km.

Ostale usluge kao što su posvećeni concierge, mogućnost rezerviranja izleta i izleta na otoke, iznajmljivanje vozila, privatnog broda ili privatnog helikoptera i privatnog aviona možemo vam pružiti u skladu s vašim željama i potrebama.
Ako vam je potreban prijevoz iz / do zračne luke, na raspolaganju vam je i luksuzna limuzina.

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Dubrovnik Hotel 5* – Lapad Zaljev – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu | Vjenčani paketi