Dubrovnik Vjenčanja | Dubrovnik Hotel 5* – Mlini – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu

Dubrovnik Hotel 5* – Mlini – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu

Hotel se nalazi na osamljenoj lokaciji na samoj plaži u mjestu Mlini u Dubrovniku, 1 minutu hoda od plaže i nudi vanjske i unutarnje bazene te Spa i wellness centar za nezaboravno vjenčanje i odmor u Hrvatskoj. Ovaj hotel je dobro smješten između UNESCO-ove liste dubrovačkog Starog grada i Zračne luke Dubrovnik.

Ako se odlučite za svoj i smještaj gostiji u svim sobama, imat ćete klimatiziranu sobu s balkonom, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, mini bar i sef, kao i ležaj Sweet Sleeper®. Vlastite kupaonice sadrže kadu, tuš i besplatne toaletne potrepštine, sušilo za kosu, papuče, a besplatan je WiFi pristup dostupan u svim područjima.

Vi i vaši gosti možete vježbati u fitness centru, uživati ​​u pićima u baru ili kušati lokalne delicije u restoranu i prije vašeg vjenčanja. Moderni konferencijski centar osvijetljen je prirodnim dnevnim svjetlom i obuhvaća razne vrste događaja i konferencija, a nudi i rezervnu mogućnost za vaš dan vjenčanja. Gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište.

Aktivnosti
uz plažu
unutarnji bazen (tijekom cijele godine)
ronjenje
biblioteka
surfanje
masaža
spa centar
fitness centar
sauna
teniski teren

Do starog grada Dubrovnika, raznih razgledavanja, restorana i shoppinga, udaljenost je 10 km, a povijesni grad Cavtat udaljen je 9,5 km. Hotel je udaljen 9 km od Zračne luke Dubrovnik.

Ostale usluge kao što su posvećeni concierge, mogućnost rezerviranja izleta i izleta na otoke, iznajmljivanje vozila, privatnog broda ili privatnog helikoptera i privatnog aviona možemo vam pružiti u skladu s vašim željama i potrebama.
Ako vam je potreban prijevoz iz / do zračne luke, na raspolaganju vam je i luksuzna limuzina

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Dubrovnik Hotel 5* – Mlini – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu | Vjenčani paketi