Dubrovnik Vjenčanja | Dubrovnik Hotel 5* – Stari Grad – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu

Dubrovnik Hotel 5* – Stari Grad – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu

Ovaj hotel s 5 zvjezdica smješten na morskoj obali u Dubrovniku, lokalna je znamenitost, smješten samo 5 minuta hoda od dubrovačkog Starog grada, 3 minute hoda od Banja plaže i može biti vaš izvrstan izbor za savršeno vjenčanje u Dubrovniku, Hrvatskoj. Ako se odlučite za luksuzni smještaj u Dubrovniku za vas i vaše goste, ovaj hotel je odličan izbor. Hotel nudi luksuzni Spa veličine 9.150 m², vlastitu privatnu plažu i 4 restorana.
Hotel ima elegantne sobe s modernim sadržajima, kao što su besplatni bežični pristup internetu i pay-per-view TV. Sobe su ukrašene izvornim djelima poznatih hrvatskih umjetnika, a većina soba pruža pogled na Jadransko more i posluga u sobu je dostupna 24 sata. Spa centar obuhvaća unutarnji bazen sa slatkom vodom, 2 vrele kade i saunama. Spa nudi izravan pristup privatnoj plaži.
Dalmatinski i međunarodni specijaliteti se poslužuju u Piano Bar & Restaurantu. U restoranu na plaži možete uživati u svježem plodovima mora i finim vinima. Svi restorani imaju pogled na more.

Rado ćemo se pobrinuti za vaše otočne izletničke izlete, iznajmljivanje privatnog broda ili automobila, privatnog helikoptera i privatnog aviona prema vašim željama i potrebama. Ako vam je potreban prijevoz iz / do zračne luke do hotela, imamo također i flotu luksuznih limuzina na raspolaganju.

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Dubrovnik Hotel 5* – Stari Grad – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu | Vjenčani paketi