Dubrovnik Vjenčanja | Palača Dubrovnik – Glamurozna Vjenčanja Dubrovnik

Palača Dubrovnik – Glamurozna Vjenčanja Dubrovnik

Vjenčanje u  Starom gradu Dubrovnika i Dubrovačkoj Palači omiljena je lokacija za vjenčanje u Dubrovniku i Hrvatskoj. Ako ćete izabrati svoje vjenčanje u veličanstvenoj 16. stoljeća dubrovačkoj Palači koja se nalazi neposredno uz pješački glavni trg u Starom Gradu Dubrovniku, doista ćete imati vjenčanje iz snova u Hrvatskoj. Nakon što ste zamijenili svoje zavjete, vaša svadba kreće na vaš vjenčani prijem prema vašim željama i potrebama. Naravno, možete odabrati isto mjesto za svoj koktel nakon svadbene svečanosti.

O Dubrovačkoj Palači
Svi trgovački putevi Dubrovačke Republike ušli su i tekli kroz ovu palaču, jednu od najljepših u gradu. Građena je u kombinaciji gotike i renesanse, prema projektu talentiranog glavnog inženjera Dubrovačke Republike, Paskoja Miličevića. Njezinu izgradnju započela su braća Andrijić 1516., iz poznate obitelji graditelja i kipara s Koručule.

Palača je izvorno namijenjena za carinarnicu u kojoj se carinila trgovačka roba što su je trgovci donosili iz svih krajeva svijeta. Dvorište palače, čitavo u arkadama, bilo je najživlje trgovačko središte i sastajalište poslovnih ljudi Republike.

Pred kraj 16. stoljeća, palača postaje i kulturno središte Republike. Palača je mjesto gdje su sastajali najobrazovaniji građani Dubrovnika – “Akademija složnih”, koja je imala svoje sjedište u ovoj palači, prva škola u Dubrovniku organizirana je u Palači.

Danas Palača, mirna i dostojanstvena, čuva najdragocjeniju povijesnu dokumentaciju Dubrovnika: Dubrovački arhiv s materijalima najstarije povijesti Dubrovnika i njegova područja, iz svih proteklih stoljeća do današnjih dana.

Sama Palača je postala, na svoj način, jedan od dragocjenih dokumenata tog arhiva.
Ostale usluge kao što su posvećeni concierge, mogućnost rezerviranja izleta i izleta na otoke, iznajmljivanje vozila, privatnog broda ili privatnog helikoptera i privatnog aviona možemo vam pružiti u skladu s vašim željama i potrebama.
Ako vam je potreban prijevoz iz / do zračne luke, na raspolaganju vam je i luksuzna limuzina.

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Palača Dubrovnik – Glamurozna Vjenčanja Dubrovnik | Vjenčani paketi