Istra Vjenčanja | Island Hotel Istra **** – Rovinj

Island Hotel Istra **** – Rovinj

Crveni otok je nenaseljeni otok rovinjskog arhipelaga, smješten nedaleko od Rovinja, površine 233.000 m2. Sastavljen je od dva otočića, Sveti Andrija i Maškin koji su spojeni tankom prevlakom.

Smješten na otočiću Sv. Andrija, hotel Istra oaza je bez prometa u kojoj vas na samo petnaestak minuta vožnje brodom od Rovinja čekaju suncem okupane plaže i skrovite uvale.
S 326 prekrasnih soba u glavnoj zgradi i 32 luksuzna suiteova u krilu All Suite hotel Istra jamči vam jedinstvenu udobnost u netaknutoj prirodi otoka Sv. Andrija.

Hotel obuhvaća elegantnu i otmjenu vanjsku terasu, gdje se gosti tijekom dana mogu opustiti na ležaljkama i uživati u sunčevim zrakama, a nakon zalaska sunca mogu se osvježiti uz piće u otmjenom ozračju s modernom rasvjetom. Besplatno su dostupni ležaljke, suncobrani i u cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište koje se nalazi na 900 metara od pristaništa s kojeg polaze brodovi do otoka Sv. Andrija. Na raspolaganju je besplatna usluga prijevoza od parkirališta do pristaništa.

Gostima koji koriste uslugu polupansiona u večeru su uključena lokalna vina, pivo, voda i sokovi iz automata.

Hotel Istra poznat je po luksuznom wellness i spa centru, prekrasnom restoranu u “Starom dvorcu” te raznim atrakcijama, vjenčanjima prilagođenim pojedincima i obiteljima.

Kontaktirajte nas za više informacije i rezervaciju!

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Island Hotel Istra **** – Rovinj | Vjenčani paketi