Nacionalni Park Plitvička Jezera Vjenčanja | Vjenčanje u prirodi NP Plitvička jezera

Vjenčanje u prirodi NP Plitvička jezera

Nebeski ambijent drevnih šuma i pjenušavih slapova je najstariji nacionalni park u Hrvatskoj, a svaki će dati poseban čar vjenčanja, a mladencima i gostima nezaboravan doživljaj iskonske ljepote.

Svadbena svečanost na jedinstvenim atraktivnim lokacijama unutar Nacionalnog parka;

brojni vidikovci, podno Velikog slapa, na obali najvećeg jezera, na elekrobrodu (kapaciteta 50 i 100 osoba), u drvenoj sjenici na ulazu 1, u restoranu Lika rustikalnog ličkog uređenja, – Lička kuća ili na drugim prekrasnim mjestima svakako će Vam osigurati rajsku ceremoniju Vašeg vjenčanja u pravoj OAZI LJUBAVI u Hrvatskoj.

Možete odabrati i svadbenu ceremoniju, svečanih večera i svadbenih svečanosti u hotelskim i ugostiteljskim objektima Nacionalnog parka Hotel Jezero, Hotel Plitvice, Hotel Grabovac,

Hotel Bellevue, a Antropoti Vip Club je ovdje da Vam pruži neograničenu pomoć oko planiranja, odabira lokacije i svakoga detalja Vašeg vjenčanja.

Smještaj u hotelskim objektima Nacionalnog parka moguć je samo uz prehodnu rezervaciju minimalno 2 godine unaprijed, što je pokazatelj velikog interesa za posjet i vjenčanja mnogih parova iz cijeloga svijeta i Hrvatske na Plitvičkim jezerima.

Vaše vjenčanje, fotografiranje, snimanje Vas na najatraktivnijoj lokaciji Plitvičkih jezera sigurno će zabilježiti savršene trenutke u OAZI LJUBAVI za sjećanje cijeloga života.

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Vjenčanje u prirodi NP Plitvička jezera | Vjenčani paketi