Dubrovnik Vjenčanja | Rektorova palača – Glamurozna Vjenčanja Dubrovnik

Rektorova palača – Glamurozna Vjenčanja Dubrovnik

Rektorova palača, atrij danas je jedan od najimpresivnijih ambijenta za vjenčanje u Dubrovniku, Hrvatska. Rektorova palača nalazi se unutar gradskih zidina Dubrovnika, između gradske vijećnice i crkve sv. Vlaha s jedne strane i katedrale na drugoj strani nalaze se Knežev dvor, izvanredan spomenik sekularne arhitekture.
Na vaš zahtjev može se izdati posebna dozvola, što omogućava ulazak limuzina za vaš dan vjenčanja.
Budući da je Knežev dvor jedan od najznačajnijih dubrovačkih atrakcija, preporučujemo vam ovu lokaciju za vaše vjenčanje u Dubrovniku.

O Rektorovoj palači

Rektorova palača je jedan od najznačajnijih spomenika u Dubrovniku i služila je kao glavni ured vlade u Ragusi, te kao rektorov dom, ali i tamnica. Prvobitna građevina koja je bila izgrađena oko 1200. godine, potpuno je uništena 1435. u eksploziji baruta. Ta je doživjela potpuno razaranje drugog kata u još jednoj eksploziji 1463. Danas je ova predivna hrvatska palača dom muzeju i njegovim izložbenim primjercima, kao i brojnim koncertima klasične glazbe, koji se tijekom Dubrovačkih ljetnih igara održavaju u njenom dvorištu.

Ostale usluge kao što su posvećeni concierge, mogućnost rezerviranja izleta i izleta na otoke, iznajmljivanje vozila, privatnog broda ili privatnog helikoptera i privatnog aviona možemo vam pružiti u skladu s vašim željama i potrebama.
Ako vam je potreban prijevoz iz / do zračne luke, na raspolaganju vam je i luksuzna limuzina.

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Rektorova palača – Glamurozna Vjenčanja Dubrovnik | Vjenčani paketi