Istra Vjenčanja | Villa Meneghetti

Villa Meneghetti

Luksuzni hotel i restoran Wine Meneghetti smješten je među istarskim vinogradima i maslinicima, usred prirodne oaze koja se prostire na 120 000 četvornih metara. Gosti ovdje mogu uživati u smještaju u elegantnim sobama i vilama te vrhunskom gurmanskom i enološkom doživljaju. Objekt obuhvaća vanjski i unutarnji bazen.

Hotel je uređen u spoju modernog i antiknog stila. Sve smještajne jedinice uključuju besplatni WiFi, LED TV sa satelitskim programima i klima-uređaj. Luksuzu i udobnosti doprinosi posteljina marke Frette. Lijepo uređene kupaonice opremljene su vrhunskim hrvatskim kozmetičkim priborom obogaćenim uljima i mirisima mediteranskog bilja.

U gurmanskom à la carte restoranu Meneghetti poslužuje se jedinstven i kreativan spoj jela moderne i zdrave kuhinje pripremljenih od najkvalitetnijih namirnica. Na zahtjev je moguće organizirati tečajeve kuhanja i tečajeve za somelijere.

Gosti se mogu opustiti pored bazena u okviru ove tradicionalne istarske kuće, a u okolici je moguće uživati u rekreativnom trčanju, dugim šetnjama i biciklističkim izletima. U blizini su dostupne staze za biciklizam i nordijsko hodanje. Na otočju Brijuni, smještenom 10 km od objekta, gosti mogu igrati golf.

Do živopisnog priobalnog grada Rovinja i najbliže zračne luke u Puli ima 20 km. Zračna luka Ronchi Trst udaljena je 140 km od hotela i restorana Wine Meneghetti.

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Villa Meneghetti | Vjenčani paketi