Prijevoz za Vjenčanje – Posebna Ponuda 2019

Prijevoz za Vjenčanje – Posebna Ponuda 2019

wedding_transportation_antropoti_vip_limousine_wedding_cars

Antropoti Nudi All Inclusive Prijevoz za Vjenčanje i Prijevoz za Goste!


Dragi mladenci, rezervirajte svoj prijevoz za vjenčanje u Hrvatskoj za proljeće / ljeto 2019 s Antropoti i dobit ćete na poklon za Vaše vjenčanje - Dekoraciju vozila u iznosu od 55,00 EUR (400,00 HRK) BESPLATNO!
Molimo pogledajte ovdje našu trenutnu flotu, kako biste mogli vidjeti raspon i kvalitetu vozila koje nudimo za vaš poseban dan.
Uključeno:
❤ Svilena cvjetna Dekoracija automobila (bijela tekstilna girlanda sa svilenim cvijećem (bijela, roza, plava, ljubičasta, crvena) , svileni cvjetovi Buketi ili Romantični oblik srca)

Za informacije i rezervacije:

Telefon / WhatsApp / Viber: +385 91 157 87 27

email: info@antropoti.com | skype: antropoti

Uvjeti i odredbe

Ova ponuda ovisi o dostupnosti i završava  u četvrtak, 28. veljače, 2019. (uključujući i četvrtak). Ponuda vrijedi za vjenčanja u tjednu i vikende.

Naša flota vozila, dostupna su u crnoj, bijeloj i sivoj boji, uključuje tradicionalne produžene limuzine, oldtimer automobile, SUV-ove, luksuzne limuzine, kombije, minibuseve i autobuse.

Naša vozila mogu prevesti 3 do 90 putnika ovisno o njihovoj veličini. Neke pogodnosti dostupne u našoj floti uključuju CD / DVD zvučni sustavi, neonsku rasvjeta, kožna sjedala i prostor za prtljagu.

Ne zaboravite što prije rezervirati. Time ćete osigurati točno ono što želite, a ne ono što je ostalo. Preporučujemo najmanje 6-12 mjeseci unaprijed.

Antropoti Limousine također nude prijevoz za vaše goste. Bilo da imate goste iz grada koji borave u hotelima, ili jednostavno želite iskoristiti priliku za piće i ugodnu vožnju, panoramsku gradsku vožnju, možemo upravljati svime i pružiti sve usluge, stoga vas molimo da nas pitate za naše usluge prijevoza za željeni prijevoz s točnim detaljima (točan datum, vrijeme trajanja, prijevozna ruta, broj osoba, broj leta, prijevoz u jednom smjeru ili u oba smjera, posebne potrebe i želje itd.). Rado ćemo vam pomoći u određivanju najboljih veličina i količine vozila.

Nemojte zaboraviti na vaše bračno putovanje i prijevoz za djevojačku ili momamču večer! Za naše mladence imamo posebnu ponudu kada rezervirate prijevoz vjenčanja i prijevoz za brčno putovanje ili djevojačko/momačko veče s Antropoti.