Press

Press

Featured in the media – Events

 Slikovni rezultat za femina hr logo

Summer beauty collection by Catrice

PUBLICATION: 06.05.2015. 10:00:00

Photo: Press

Upravo o neodoljivim proizvodima koje svaka žena mora imati u svojoj kozmetičkoj torbici, u prekrasnom ambijentu Zagreb Eye vidikovca govorila je Katharina Steier, Catrice menadžerica za odnose s javnošću. Sezona proljeće/ljeto 2015 inspirirana je modnim mekama: Milanom, Parizom, Londonom i New Yorkom. Upravo ta četiri glavna modna grada donose modnu inspiraciju koja nije zaobišla niti najpopularniji beauty brend Catrice

catrice_ljetnakolekcija_cijela

Ljetna kolekcija Caprice donosi mnoštvo novih proizvoda. Neodoljiva baza- 12h mousse make up je lagani puder u pjeni koji se stapa s kožom i ujednačava ten. Allround korektor koji nudi visoko prekrivanje, Illuminating rumenila koja se sa stoje od dva različita intenziteta boja sa suptilnim sjajem i bisernim efektom i Prime and fine Anti-red korektor koji neutralizira crvenilo i prekriva nesavršenosti na koži neizbježni su za savršen ten. Jet Lash Speed Volume mascara koja za samo nekoliko sekundi daje savršen volumen trepavicama potrebna je u svakoj ženskoj torbici.

Kako topliji dio godine u fokus stavlja i nokte, Catrice predstavlja dva noviteta- Catrice Ultra stay&gel shine bazni lak i nadlak. Novi Luxury nudes lakovi za nokte u bojama su bombona, tropskog voća, neba i morske obale.

catrice_ljetnakolekcija_cijela1

Cijeli PR event moderirala je Matilda Miličić iz tvrtke VM2 d.o.o.  koji je predstavljen na prekrasnoj aktualnoj missici Antoniji Gogić te prekrasnim poznatim modelima Meri Benčić i Anastaziji Đurić.

Za uređenje i njegu noktiju je bio zadužen tim iz Kozmetičkog salona Urban Spa iz Sigeta, a za uređenje interijere te cvjetne dekoracije zaslužna je Ivana Trošić vlasnica ANTROPOTI VIP CLUB CONCIERGE SERVICE. Sweet Cakes Lab – Vedrana & Masha zaslužni su za neodoljive kolače.

catrice_ljetnakolekcija_cijela2

glamour-logo4e-test

Pure desire for life - it’s Catrice!

PUBLICATION: 30/04/2015 / 12:02

antropoti-vip-club-interior-design-Miss-Hrvatske-2014-Antonija-Gogic-event-catrice-promotion

Ušli smo u sezonu proljeće/ljeto 2015, sve je u znaku inspiracije modnim mekama Milanom, Parizom, Londonom, New Yorkom! Upravo ta četiri glavna modna grada donose modnu inspiraciju koja nije zaobišla niti najpopularniji ( i najprodavaniji u Europi) beauty brend Catrice.

Upravo o neodoljivim proizvodima koje svaka žena mora imati u svojoj kozmetičkoj torbici, jučer je u prekrasnom ambijentu Zagreb Eye vidikovca govorila  Katharina Steier, Catrice menadžerica za odnose s javnošću.

Koji su to proizvodi koje treba isprobati?

Neodoljiva baza- 12h mousse make up ( lagani puder u pjeni koji se stapa s kožom i ujednačava ten), Allround korektor koji nudi visoko prekrivanje, Illuminating rumenila koja se sa stoje od dva različita intenziteta boja sa suptilnim sjajem i bisernim efektom, Prime and fine Anti-red korektor koji neutralizira crvenilo i prekriva nesavršenosti na koži i Jet Lash Speed Volume mascara koja za samo nekoliko sekundi daje savršen volumen vašim trepavicama. Kako topliji dio godine u fokus stavlja i nokte- oni su ovog proljeća sve samo ne neprimjetni. Uz kvalitetnu njegu ( i dva noviteta- Catrice Ultra stay&gel shine bazni lak i nadlak) Catrice predstavlja nove Luxury nudes lakove za nokte u bojama bombona, tropskog voća, neba, morske obale…

Cijeli PR event moderirala je Matilda Miličić iz tvrtke VM2 d.o.o.  ( koja je ujedno i generalni zastupnik i distributer za Catrice Hrvatska), a kako bi se što bolje upoznali s novitetima i proizvodima ovaj simpatičan tim je cijelu beauty priču prezentirao i  modnim urednicama i poznatim hrvatskim blogericama!

Svi prisutni su imale priliku našminkati se i isprobati najnovije Catrice proizvode.

Za make up je bila zadužena udruga IN STYLE sa svojim make-up timom

Na prekrasnoj aktualnoj missici Antoniji Gogić te prekrasnim poznatim modelima Meri Benčić i Anastaziji Đurić predstavljen je beauty look by Catrice za sezonu proljeće/ljeto 2015.

Za uređenje i njegu noktiju je bio zadužen tim iz Kozmetičkog salona Urban Spa iz Sigeta.

Za uređenje interijere te cvjetne dekoracije zaslužna je Ivana Trošić vlasnica ANTROPOTI VIP CLUB CONCIERGE SERVICE.

Za slatke Catrice kolače zaslužan je Sweet Cakes Lab – Vedrana & Masha

Uživajte u foto galeriji koju je snimio naš Ognjen Karabegović

Foto: Ognjen Karabegović

Featured in the media - Weddings

Vjenčanja - portal za vaše vjenčanje

 

weddings_in_croatia_antropoti_wedding_planner_vjencanja13

PUBLICATION: 20/02/2015 / 11:44

Romantic ‪‎floral ‪decorations always looks ‪‎Royalty!

With the superb floral ‪decoration find ‪inspiration for floral Wedding decoration in ‪‎Love
When is the love ‪guiding is not difficult to meet all tastes and ‪‎styles, as well as floral and other creations ‪candlesticks, ‪carpets to ‪decorate ‪churches, ‪‎town ‪‎halls, and ‪‎home of ‪‎gala ‪dinners, always in accordance with the ‪‎unique ‪‎style of floral signature memorable day of your ‪Wedding.

Contact ‪‎Antropoti ‪‎Weddings Save ‪‎money and ‪‎Book a date in Time for the Wedding of your ‪‎Dreams!
www.wedddingplanner.com.hr

antropoti-vip-club-concierge-service-weddings-croatia-ideas-gifts

PUBLICATION: 12/12/2014 / 15:14

Izbor najljepših mjesta, vjenčanih tabli, vrpci, kutija, kutak slatkiša, kartica s nazivima, pozivnicama i zahvalnicama, salvete, kravate, kao i drugi mali detalji koji će uljepšati svadbenu svečanost i učiniti ju jedinstvenom, posebnim i samo vašom. Različiti stil i tema, vaze, stolovi, svjetiljke, tepisi, jastuci, baldahini… stil jednostvne ili glamurozne kreacije.

Antropoti Vip Club – Vjenčanja u Hrvatskoj može vam pomoći prilagoditi svaki detalj i svaki prostor za savršeni dan vjenčanja.

Više informacija na info@antropoti.com

fb https://www.facebook.com/antropoti

web https://weddingplanner.com.hr/?lang=hr

FOTOGALERIJA

Exclusive offer silk bathrobe for the wedding

ANTROPOTI OGRTACI all in one - small logo

Jedinstvena ponuda svilenih ogrtača za mladence i djeveruše u Hrvatskoj

Budite posebni, drugačiji i proslavite svoju djevojačku večer uz tretmane uljepšavanja u omiljenom hotelu, wellnessu u svom domu ili u Antropoti Vip Clubu uz piće, ples i glazbu u prekrasnim Antropoti ogrtačima.

Svakoj svojoj prijateljici, budućoj djeveruši darujte ogtač sa natpisom veza na leđima prema vašim željama kao uspomenu na nezaboravan i ludi provod vaše djevojačke večeri. Maštovito zar ne? Osim za djevojačke večeri Antropoti ogrtači su doista jedinstveni, a i vrlo praktični kao poklon mladencima za vjenčanje. Na leđa ogrtača možete odabrati natpis veza s imenima mladenaca, datumom vjenčanja ili nekog posebnog teksta.

Upiti, narudžbe, cijene Antropoti Vip Club – Croatia: e-mail: info@antropoti.com www.weddingplanner.com.hr

Brigu oko planiranja vaše djevojačke večeri ili vjenčanja prepustite Antropoti Vip Clubu, jer kao što kažu: “Sve što Vi trebate je kontaktirati nas i uživati u najljepšem danu Vaše Svečanosti!”