Dubrovnik Vjenčanja | Dubrovnik Hotel 5* – Zaljev Miramare – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu

Dubrovnik Hotel 5* – Zaljev Miramare – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu

Ovaj hotel mjesto za vjenčanja u Dubrovniku smješten je na spektakularnoj litici iznad zaljeva Miramare, udaljen 1 minutu hoda od plaže i pruža prekrasan pogled na more iz svih soba. Povijesna četvrt Dubrovnik udaljena je manje od 1,6 km. Hotel Dubrovnik ima lijepu šljunčanu plažu, gdje je restoran na plaži smješten za savršeno vjenčanje. U restoranu možete uživati ​​u spoju dalmatinskih plodova mora i međunarodnih jela iz Europe, Afrike i Bliskog istoka.

Ako se odlučite za smještaj hotela, vi i vaši gosti možete koristiti unutarnji bazen sa svojim divnim pogledom na more i uživati u opuštajućoj masaži. Luksuzni spa centar ima mediteransku atmosferu i ima saunu, kao i teretanu.
Namješteni u masliniku i sivom granitu, hotel ima klimatizirane smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom internetu, TV-om sa satelitskim programima, ogrtačem i papučama.

Iako je do povijesnog središta Dubrovnika lako doći pješice, možemo vam lako organizirati prijevoz prema vašim željama i potrebama.

Ostale usluge kao što su posvećeni concierge, mogućnost rezerviranja izleta i izleta na otoke, iznajmljivanje vozila, privatnog broda ili privatnog helikoptera i privatnog aviona možemo vam pružiti u skladu s vašim željama i potrebama.
Ako vam je potreban prijevoz iz / do zračne luke, na raspolaganju vam je i luksuzna limuzina.

Contact us about this venue

Wedding overview

-

Dubrovnik Hotel 5* – Zaljev Miramare – Vjenčanje na Terasi – Vjenčanje na Plaži – Vjenčanje u Hotelu | Vjenčani paketi